Skjølven

Videoer

Social

Alternativet Sangen” er min første video af mig selv produceret til Alternativets Sangkors Konkurrence, tidsfrist 18. december 2016, før jeg startede på Marla Leigh Frame Drum Academy.

     Det var faktisk en fed process, hvor tidspres betød, at jeg hverken havde tid til at gøre den for ambitiøs eller være for kritisk for at opnå et resultat. Jeg var bare nødt til at gøre mit bedste, også selvom jeg havde ondt i halsen.

     Videoen er optaget med iPhone5 liggende på et nodestativ. Den ekstra lyd jeg optog med iPod kiksede. Lydsiden er redigeret i musikredigeringsprogrammet REAPER. En del af den digitale lydside er lavet i OpenSource nodeprogrammet MuseScore, mens trommerne er optaget med mikrofon i mit hjemmestudie. Selve filmen er færdigredigeret i iMovie.

     Alt i alt en kompliceret process med vanskelig teknik, der har været nødvendigt at lære, samtidig med at gøre det jeg elsker mest; at skabe musikken. Men redigering af lyd og produktion af video er en del af den digitale verden, der er kommet for at blive .... også i min verden.....


Sangen blev komponeret til Alternativets Sangkors Konkurrence, December 2016 og vandt konkurrencen.

Bodil Kreativ Skjølven Video

"Den der graver en grav for andre falder selv i den", Bjolfred Saga handler om gengældelseloven, en af universets love, der gælder for os alle. Filmet sommeren 2016.

Jeg startede Marla Leighs Frame Drum Academy i Februar 2017.  Vældig inspirerende online kurus, der kommer til at forandre mig, min musik og optræden for altid.

Video om at træffe meningsfulde valg i livet. Udgivet til Frame Drum Circle Song Midweek Challenge 3 Wednesdays in November 2017 by Women Frame Drumming Page.

Sang om menneskets fremadskridende udvikling mod mere fred og kærlighed.